Huisartsengroepspraktijk Leek is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0594-514050 SPOED:toets1
Telefoonnummer: 0594-514050 SPOED:toets1
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

NIEUW : app op uw smartphone !


Met de gratis Uw Zorg online app regelt u eenvoudig en veilig allerlei zorg direct online bij uw eigen huisarts. Zo heeft u 24 uur per dag toegang tot uw medicatieoverzicht, kunt u eerder voorgeschreven medicijnen bestellen, afspraken maken of een eConsult starten. Dat is wel zo makkelijk en draagt bij aan een betere zorg.
Lees verder »

Beweeggroepen


De huisartsengroepspraktijk Leek is gestart met "beweeggroepen" onder leiding van één van haar praktijkassistentes. Deze beweeggroepen zijn bedoeld voor mensen die graag meer willen bewegen , maar niet goed weten op welke manier ze een begin kunnen maken met een gezondere leefstijl.
Lees verder »

verpleegkundig specialist ouderenzorg


Kwetsbare ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Dit vraagt om steeds meer zorg en aandacht, ook van de huisarts. Om die reden hebben wij ons team versterkt met Jan Mulder. Hij is physician assistant ouderenzorg.
Jan richt zich op de meest kwetsbare ouderen in onze praktijk. Hij zal deze groep regelmatig thuis bezoeken en zal de zorg rondom deze ouderen coördineren.
Lees verder »

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten